Festudlejer.dk > Tinghøj Service udlejning

Tinghøj Service udlejning

Tinghøj Service Udlejning er en af Vestjyllands største festudlejere, og i vores brede sortiment har vi alt fra guldstole, til store 5 armede sølvstager, samt alt i service til både store og små fester. Intet er for stort, intet er for småt. Kort sagt: Vi gør hjemme fester til nemme fester.

Du kan finde vores online katalog her og bestille direkte online hos os her

Vi har telte lige fra 15 til 600 personer, hvor vi nu kan tilbyde faste sider, døre og innerlinning til teltene. Dette giver en helt unik oplevelse – det er som at sidde i en festsal, bare hjemme i haven.

Hoppeborge: vi har et bredt program inden for børneforlystelser, som selvfølgelig alle er godkendte og har de lovpligtige forsikringer; så et godt råd til dig: Lej kun hos den professionelle udlejer.
Vi ønsker dig god tur rundt i vores store udlejnings katalog, som du finder på vores hjemmeside, og vi håber at kunne være med til at gøre netop jeres fest til noget specielt.

Papirus
Papirus er en butik med spændende materialer til invitationer, bordkort o.m.a. Papirus har til huse på samme adresse som Tinghøj Service Udlejning, og til inspirationsweekenden pyntes der op med det nyeste inden for borddækning.

Adresse:
Stilbjergvej 37
6800 Varde

Telefon:
75 26 14 86