Festudlejer.dk > Hallgruppen

Hallgruppen

Planlægger du en event som f.eks. en fest, udstilling eller en festival? Har du brug for pop up telt eller foldetelt til byggepladsen eller reklametelt til sportsholdet?

Vi har alt hvad du behøver for små eller store events, enten det er til privat brug eller til virksomheden. Halgruppens festtelte kan bruges til udstillinger som biludstillinger, shows, konferencer og messer. Vi leverer også møbler, gulve, varme, belysning, vægge og andet udstyr.

Vi lægger stor vægt på din sikkerhed og leverer høj kvalitet, med omkostningseffektive løsninger. Det gør det muligt for dig som arrangør at levere kvalitetsprodukter til dine kunder.

Vores konsulenter hjælper dig med planlægningen af dit projekt for at finde løsningen, der passer til både dine behov og dit budget.

Kontakt os nu på:
Tlf.: 70 70 75 95
E-mail: post@halgruppen.dk
www.halgruppen.dk

Vidste du at Halgruppen er mere end event?
Specialdesignede haller og byggeprojekter.

Leder du efter innovative og effektive projektløsninger?

Halgruppen er en world-wide leverandør af telthaller, haller, arbejdstelte, lagerløsninger og event med over 30 års erfaring. Som totalleverandør hjælper vi vores kunder med at realisere og tilpasse projekterne med stærkt fokus på kvalitet, sikkerhed og pris.

Adresse:
Hasselvej 3-5
4780 Stege

Telefon:
70707595