Festudlejer.dk > Medlemmer > Gorm’s Telt og Service Udlejning – Nordjylland

Gorm’s Telt og Service Udlejning – Nordjylland

Gorm’s Telte gør din fest lidt sjovere

Gorm’s Telte har de sidste to årtier dannet ramme for nogle af de allerbedste fester i hele Nordjylland – primært i området omkring Hjørring, Hirtshals, Skagen og Frederikshavn. Det er et erfarent og servicemindet firma, som altid er klar på at gøre din fest til noget særligt. Det hele startede for 22 år side, hvor Gorm skulle stå for at have et telt med til et spejderarrangement. Eftersom han på det tidspunkt ikke lå inde med et større festtelt til lejligheden, var han nødsaget til at bygge et selv. Dette siger ikke alene noget om dedikationen, som Gorm har til arbejdet, men også noget om den service han tilbyder. Siden er der løbet meget vand under broen, og Gorm råder nu over et stort udvalg af forskellige telte og festartikler, og kan forsyne enhver fest med lige det, der er behov for.

Den bedste oplevelse med Gorm’s Telte

Hos Gorm’s Telte er den gode oplevelse altid i centrum. Det betyder, at uanset, hvilken opgave du stiller, kan du være sikker på en helt igennem god oplevelse. Udover det store udvalg af telte og andre normale festartikler, kan du leje fadølsanlæg og bar med lys i. På denne måde er du ikke alene sikret en fest med tag over hovedet, men en fest lidt ud over det sædvanlige.

Gorm’s Telte er, udover festtelte og serviceudlejning til enhver lejlighed, leveringsdygtige i blandt andet:
• Fadølsanlæg Hancock
• Borde
• Stole
• Softicemaskiner
• Slushicemaskiner
• Flødebollekastere
• Jukebokse

Vil du også holde et brag af en fest?

Du er altid velkommen til at kontakte Gorm’s Telte, hvis du vil høre mere om, hvordan han kan hjælpe dig med at holde den bedste fest. Læs mere her: http://www.gormstelte.dk/.

Adresse:
Kirkevej 9
9881 Bindslev

Telefon:
40272977

Email:
camillaoggorm@jubii.dk

Hjemmeside:
http://www.gormstelte.dk