Festudlejer.dk > First Party A/S

First Party A/S

Skal du holde fest, handler det om at skabe den rette stemning. Rare omgivelser. Afslappede værter. Og gæster i godt humør. Vi hjælper dig med alt det praktiske, så du trygt kan sende invitationerne ud.

First Party har over 80 års erfaring. Kombineret med en god portion nytænkning, tilbyder vi dig alt det praktiske til dit arrangement og rådgiver dig sikkert gennem hele processen.

First Party har erfaring med alt fra meget store og til helt små arrangementer. Vi leverer rammerne til privatfesten, til erhvervsarrangementet og til publikumseventen. Vi sørger for både levering, personale, oprydning og koordinering, og vi indgår også gerne i et samarbejde med andre leverandører. Vi har et stort udvalg inden for telte, service, møbler, madlavningsudstyr og leverer altid kvalitet til aftalt tid.

Med First Party får du en kompetent rådgiver, og sammen skaber vi en fest, hvor både du og dine gæster kan slappe af og nyde den gode stemning. Vi hjælper dig med alt fra første bestilling til afhentning efter festen. Bestil her på siden eller kontakt os på mail eller telefon.

Adresse:
Rugvænget 44
2630 Taastrup

Telefon:
43 43 40 80