Festudlejer.dk > Bedst til Fest

Bedst til Fest

Hos Bedst til Fest lægger vi vægt på, at vores kunder får den bedste oplevelse i selskab med os. Dette er grundlaget for vores eksistens og størrelse i dag. Vi lægger vægt på at rådgivning, knowhow, udvalg og alle processer lever op til de standarder, som man kan forvente sig af en moderne virksomhed.

Lej alt ét sted: Når du vælger Bedst til Fest som samarbejdspartner, behøver du ikke at holde rede på et hav af forskellige leverandører. Vores store udvalg, kombineret med mange års erfaring, garanterer, at du kan føle dig 100 % tryg, når dit arrangement skal løbe af stablen. Vi tilbyder alt fra teltudlejning, udlejning af borde, stole og service til isterninger, popcorn og hoppeborge.

Kundeservice: Vi har fuldtids-bemanding på vores kontor med dygtige konsulenter, der kan kontaktes på mail eller telefon. Vi har egen kørselsafdeling, så vi altid er parate til at hjælpe dig.

Kapacitet: Fra 2 til 1000, vi har fidusen. Ingen opgaver er for store og ingen er for små. Gennem de sidste 29 år har mere end 700.000 mennesker stiftet bekendtskab med vores koncept.

Målsætning: Vi har som dedikeret mål at hjælpe vores kunder med at omsætte fantasi til virkelighed, når du som privat eller virksomhed skal afholde fester eller events.

Succeskriterium: Høj kundetilfredshed.

Adresse:
Maglebjergvej 15
2800 Kongens Lyngby

Telefon:
39681868