Huskeliste

  • Hvor mange gæster kan vi invitere, hvor mange er der plads til?
  • Tag et mål af festlokalet helt fra ende til ende og fra side til side spørg så os.
  • Eller: opmål haven eller pladsen, hvor teltet skal stå.
  • Hvad med overtøj, skal der bestilles en garderobe?
  • Hvad er menuen? Det er en fordel at have den nogenlunde på plads, inden bestilling af service.
  • Skal der være velkomstdrink og natmad/skrub-a-mad?
  • Skal der være buffetbord eller servering
  • Bestilling af borde, stole, glas, porcelæn og bestik.
  • Borddækning og pynt: farver, stofduge eller papirduge, stofservietter eller papirservietter, lysestager, blomster, duge,  servietter m.v.
  • Bestille maden udefra?
  • Ståborde til rygere eller hyggehjørne?
  • Eksternt rygetelt?
  • Skal der bestilles toiletter?
  • Eller kok/kogekone
  • Personale til anretning og servering
  • Udsende indbydelser (Senest 1 måned før festen, helst 2)
  • Markering af festens begivenhed
  • Menuens sammenhæng
    Menukort. Bordkort og indbydelser
  • Bordets vine
  • Kaffe, te, sukker og fløde samt tilhørende drikkevarer (cognac & likør)
  • Drikkevarer til baren
  • I øvrigt: Hvem skal ha’ hvem til bords?
    (Husk af udfærdige bordplan og skrive bordkort.)
  • Mon der er gæster, der ønsker øl eller NON-alkoholik?
  • Husk altid vand