Scenelys

Hvis du står og skal holde en større fest, så kan det være, at du skal have noget underholdning til. Ofte er det noget som musik, stand-up eller lignende. Men at booke underholdningen og sætte scenen op er ikke det eneste, som du nødvendigvis skal tænke på – for har du husket lyset?

Hos Festudlejer.dk kan du leje scenelys gennem vores udlejere. Scenelamper og -lys er nemlig en vigtig del af underholdningen. Det er ikke bare for dine gæsters skyld, men også for dem som står på selve scenen. Det er altså noget, som du endelig ikke må glemme!

Mange typer af lamper og lys

Hvis din fest er indendørs, så er det ofte en god idé med scenelys. Selvom der normalt er nok med lys og lamper ved indendørs scener, så anbefaler vi, at det er noget, du har styr på før selve dagen for festen. Hvis festen er udendørs, og du har underholdning om aftenen, så giver det sig selv, at du har bruget for noget lys. Hvis der er risiko for, at det bliver overskyet, så bør også du som minimum overveje at leje noget scenelys.

Dertil er der mange muligheder, når du lejer scenelamper og -lys. Da udlejere som ofte har et bredt udvalg af lys, så kan du finde det, som du leder efter og har brug for. Skal det bare være ”normalt” lys, eller må det gerne være i forskellige farver? Skal lampen stå fast, eller skal den kunne bevæge sig? Det er alt sammen noget, som du kan overveje, før du lejer scenelys.

Du kan selvfølgelig også bruge scenelyset til andet. Det kan være, at du har bannere eller lignende, som du gerne vil have fokus på. Her er det igen en god idé at leje scenelys, da det er en billig og nem metode til at opnå de effekter, som du ønsker.

Vi står klar med hjælp og råd

Der er mange forskellige typer og modeller af scenelamper og -lys. Derudover er nogle af dem gode til indendørs brug, hvor andre er bedre at anvende udenfor. Du skal også tage med hvor stor scenen er, og hvad det der foregår på den.

Det er meget at være opmærksom på. Og er du ikke ekspert på området, så kan det hurtigt blive svært at finde den rette.

Derfor kan du til enhver tid kontakte din lokale udlejer af scenelys. Så er du sikker på, at du lejer det helt rigtige. Derudover kan du selvfølgelig altid kontakte os hos Festudlejer.dk, hvis du har spørgsmål til scenelys eller andre festartikler.