Festudlejer.dk > Udlejning > Børneforlystelser > Oppustelig fodboldbane

Oppustelig fodboldbane

Gør børnefødselsdagen, konfirmationsfesten eller sommerfesten endnu sjovere ved at leje en oppustelig fodboldbane. Den oppustelige fodboldbane er en sjov aktivitet, hvor alle kan være med, uanset om det er børn eller voksne.

Med en oppustelig fodboldbane med indbyggede mål er I garanteret timevis af fodbold, sjov og hygge, når arrangementet skal være noget helt særligt. Banen er praktisk, da den kan opsættes lige præcis, hvor det passer jer – både indendørs og udendørs.

Fodbold på en sjov og anderledes måde

De oppustelige fodboldbaner giver mulighed for at spille fodbold på en sjov og anderledes måde. Ved at bruge denne bane i stedet for at spille på græsset, undgår I at bolden hele tiden ryger ud over sidelinjen. Det betyder, at I får en meget mere effektiv spilletid og et sjovere spil, når I ikke konstant skal løbe ud og hente bolden.

Den oppustelige foldboldbane er især et hit til børnefødselsdage, sommerfester i institutioner og andre børnearrangementer. Banen gør det nemmere for børnene at spille fodbold, uden at bolden flyver rundt. Det giver børnene rig mulighed for at lege og få en masse boldberøring, så de ikke kommer til at kede sig.

Nem og hurtig opsætning

Det kan måske lyde lidt uoverskueligt med en stor oppustelig bane, men opsætningen er både nem og hurtigt klaret på få minutter. Det eneste I skal gøre, er at rulle banen ud og sætte strøm til kompressoren, derefter bliver banen pumpet helt op, uden at I skal gøre mere. Vil du helst undgå at stå med opsætning og nedtagning selv, er vi naturligvis behjælpelige med det.

Når banen er opsat, kan både børn og voksne gå i gang med en sjov fodboldturnering. Del jeg ind i hold på tre til fire mand, så I får mest muligt ud af spillet på fodboldbanen.

Leje af oppustelig fodboldbane

Hos Festudlejer.dk tilbyder vi udlejning af oppustelige fodboldbaner hos en festudlejer nær dig. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og god service og tilbyder derfor også opsætning og nedtagning af banerne, så du kun skal koncentrere dig om den sjove del.

Glæd dine fodboldglade venner og lej en oppustelig fodboldbane som en sjov aktivitet til dit næste arrangement. Nedenfor kan du se, hvilke festudlejere der tilbyder udlejning af fodboldbanen. Hvis du ikke finder en udlejer nær din bopæl, kan du altid kontakte din lokale festudlejer, som vil forsøge at hjælpe dig med leje af en oppustelig fodboldbane i dit lokalområde.