Festudlejer.dk > Udlejning > Maskiner > Isterningmaskine

Isterningmaskine

Bestil leje af ismaskine – så er du sikret kolde drinks hele dagen og natten med.

Den smarte isterningmaskine producerer isterninger i et højt tempo og gør den derfor til en oplagt følgesvend, når der skal holdes en fest, der inkluderer en festlig bar.

Maskinen er nem at installere og betjene og vi tilbyder udlejning i hele landet – du klikker dig blot ind på den udlejer, der ligger nærmest din festadresse.

Udlejning af ismaskine med mange fordele

Med en isterningmaskine slipper du for alt besværet med en masse isterningeposer, der skal fyldes eller besværlige bakker, som næsten er umulige at løsne terningerne fra. Men hvad endnu vigtigere er – du risikerer ikke at løbe tør.

Med de traditionelle måder at lave isterninger på kan det nemlig være svært at vurdere, hvor mange isterninger, der bliver brugt i løbet af aftenen. Og hvad endnu værre er: Hvis du har lavet for lidt, er det ikke muligt at skynde sig at lave flere.

Det slipper du for med leje af en ismaskine – og du kan endda bestille udlejning inklusiv levering og slutrengøring. Vi har udlejning i hele landet og du kan finde den udlejer, der ligger tættest på dig i oversigten her.