Kopper

Lej kopper

Står du og mangler kopper til fødselsdagen, bryllupsfesten, konfirmationen eller et helt fjerde arrangement, så er der ingen grund til at fortvivle.

I dag vælger de fleste at leje bestik og service, og dermed også kopper, når der skal være fest i hjemmet. Det er naturligvis de færreste af os, der har kopper nok til et helt festselskab, og da man gerne vil kræse om sine gæster, er det nødvendigt med en god kvalitet og en stil, der passer til borddækning, etc. Her duer det ganske enkelt ikke at låne hos familie og venner og på den måde skrabe nok kopper, oftest i alle mulige størrelser, udformninger, farver og mønstre, sammen.

Kopper til netop dit behov

Hos festudlejer.dk har du adgang til en lang liste af firmaer, som udlejer diverse festudstyr og tilbehør og dermed også kopper. Her kan du kontakte et eller flere firmaer for et godt tilbud på leje af kopper, uden at du skal betale for at benytte dig af servicen. Det er nemlig helt og aldeles gratis.

Kopper til kaffe, te, mokka, etc. Her har du virkelig mulighed for at finde frem til den eller de typer kopper, som du har brug for, og så er det nemt, hurtigt og langt billigere, end hvis du selv skulle ud og investere i kopperne.