Glas

Til en festlig begivenhed med familie og gode venner er det naturligvis vigtigt, at du har et godt udvalg af glas, som passer til både borddækning, de forskellige retter og ikke mindst dét, som skal nydes i glassene.

Det er dog de færreste af os, som ligger inde med et større antal glas i forskellige størrelser, og så er det en god idé at leje glassene. Skal man ud og investere i et stort parti glas løber det nemt op i et meget stort beløb, for man skal som oftest have glas i flere størrelser – et sæt – til hver gæst, og det kan hurtigt blive mange penge. Det kan du dog undgå ved at leje glas.

Glas i mange udgaver

For et absolut rimelig beløb kan du leje glassene hos en af de mange udlejere på Festudlejer.dk.

Her finder du et stort udvalg af glas til forskellige anledninger og drikkevarer, som du har mulighed for at leje:

• Rødvinsglas
• Hvidvinsglas
• Vandglas
• Cocktailglas
• Ølkrus og -glas
• Snapseglas

Og mere. Et glas er nemlig ikke blot et glas. Det skal passe til lejligheden, og er du i tvivl om, hvad du har brug for, rådgiver udlejeren dig gerne, så du får den bedst mulige løsning. Det er en del af servicen og koster ikke ekstra.

Hvorfor vælge Festudlejer.dk?

Vi gør det nemt for dig at leje alt til din næste fest tæt på dig. Det er en nemmere og billigere måde, end at du skal ud og investere mange penge i glas og andre festartikler, som du måske aldrig rigtig får brug for igen.

Vores festudlejere er alle en del af Foreningen af Danske Festudlejere. Dermed kan du forvente, at kvalitet og service altid er i top. Både Festudlejer.dk og vores udlejere står klar til at svare på dine spørgsmål, så din fest bliver en succes.