Festudlejer.dk > Udlejning > Garderobe > Leje af garderobestativ

Leje af garderobestativ

Skal du holde fest, så glem ikke at leje et garderobestativ, så gæsterne kan lægge deres overtøj fra sig. Det gør gæsternes oplevelse nem og bekvem, og stiller dig i et godt lys, som en person der har styr på alle detaljer.

Det er især praktisk med et garderobestativ på en kold vinterdag, hvor man er nødt til at have de store vinterjakker og -frakker frem. Når man så ankommer til festen, hænger man blot jakken fra sig på stativet, og nyder festen indtil man skal hjem igen.

Smart garderobestativ på hjul

Der findes forskellige garderobestativer, og nogle af dem er på hjul. Det betyder de nemt kan flyttes rundt samlet, hvis man ønsker at leje et stativ. Så er man fri for at skille det ad og samle det igen, hvis det skal flyttes.

Herunder kan du se de forskellige udlejere som har garderobestativer til udlejning, som en fast del af sortimentet. Så er det blot at vælge en tæt på dig, tage kontakt til dem. Er din lokale udlejer ikke på læsten, så tag endelig kontakt til dem alligevel – de fleste kan som regel skaffe det du har brug for alligevel.