Bungee run

Skal årets sommerfest med firmaet eller fødselsdagsfesten være ekstra sjov, er Bungee Run den helt rette aktivitet. Bungee Run, der også kaldes Bungee Race, er en sjov aktivitet for både børn og voksne, hvor I kan konkurrere mod hinanden om at komme først hen til den anden ende.

Bungee Run er sikker underholdning til arrangementer, hvor I er mange samlet. Det er en aktivitet, der er både sjov og udfordrende for børn og voksne og dermed oplagt til arrangementer og fester, hvor I er en blandet flok.

En aktivitet, der garanterer jer mange grin

Hvem når længst og vinder, og hvem vælter bagover? Bungee Run er en slags kapløb i vandret elastikspring, hvor I to og to konkurrerer om at løbe så langt op ad banen som muligt uden at vælte bagover. Vinderen er den, som får placeret sin velcropude længst fremme på banen.

Hver deltager for elastikken spændt fast om maven, og så gælder det ellers bare om at spæne af sted i det sjove Bungee Race. I skal vælge det helt rette tidspunkt at placere velcropuden, inden elastikken hiver jer tilbage igen. Elastikken kan nemt tilpasses den enkelte person, uanset om det er et barn eller en voksen.

Del jer op i to hold og se, hvilket hold der sammenlagt formår at nå længst med velcropuderne. Selvom der kun kan være to på banen ad gangen, er det en sjov aktivitet for jer alle. Ventetiden kan bruges på at heppe på de andre holddeltagere, og du og dine gæster er uden tvivl garanteret en masse grin, når nogen vælter og bliver hevet tilbage af elastikken.

Hvorfor vælge Festudlejer.dk?

Når du lejer udlejningsmateriel via Festudlejer.dk, følger der en masse fordele med. Først og fremmest samarbejder vi med festudlejere i hele landet, hvilket giver dig mulighed for at finde en udlejer nær dig.

Alle festudlejere, som er tilknyttet Festudlejer.dk er en del af Foreningen af Danske Festudlejere. Det betyder, at du altid er sikret den bedste kvalitet og service, uanset hvilken af vores festudlejere, du vælger at leje udstyr til din fest hos. Flere af udlejerne tilbyder desuden totalløsninger, der både inkluderer opsætning og nedtagning.

Hos Festudlejer.dk har vi mange års erfaring inden for udlejningsbranchen, hvilket sikrer dig kompetent rådgivning, når du skal finde de helt rette festartikler og aktiviteter til din fest. Vi udlejer alt, hvad du skal bruge til festen, da vi kan tilbyde et bredt udvalg af borde og stole, telte, service, toiletter, forlystelser og meget mere.

Lej Bungee Run via Festudlejer.dk

Lej en Bungee Run til dit næste arrangement og oplev en aktivitet, der hverken bliver kedelig at se på eller deltage i. Nedenfor finder du de udlejere, der tilbyder udlejning af Bungee Run. Finder du ikke en udlejer i nærheden af dig, kan du altid kontakte din lokale festudlejer, som vil forsøge at hjælpe dig med at finde en Bungee Run til dit arrangement.