Nordjysk Service- og teltudlejning

Opdækket bord af Nordjysk service- og teltudlejning

Hos Nordjysk Service- og teltudlejning hjælper vi dig med at gøre din fest helt speciel. Med mere end 40 års brancheerfaring kan vi klare alle type opgaver, uanset om du har brug for et telt i haven, smuk service til den eksklusive bordopdækning, et par ekstra stole eller færdige totalløsninger.

Vi hjælper gerne med alt lige fra opstilling og opdækning, til eventplanlægning og levering af menu samt underholdning. Selv opvasken klarer vi med et smil. Vi sørger altså for, at du kan holde netop den fest, som du ønsker – uden at skulle stå for alt det praktiske.

Vi leverer både til privatfester, firmafester, konference og byfester – så uanset om du har et arrangement for 10 eller 4000 personer, har vi den bedste løsning til dig eller dit firma.

Alt, hvad vi leverer af telte, borde, stole, service og udsmykning, er altid af højeste kvalitet, og vi arbejder hårdt for at give branchens bedste service.

Vi kører i hele Jylland, men hos os er intet umuligt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du befinder dig i andre dele af landet.

Har du spørgsmål, eller søger du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 98 24 56 80 eller mail ved at bruge knappen til højre. Vores dygtige personale sidder altid klar på telefon og mail.

By: Pandrup Landsdel: Jylland

Varesortiment

Cupcake stativ
Udlejning af bryllupskagestativ
Oppustelig rutsjebane
Lysestager
Baconvarmer
Gulve
Popcornmaskine
Fadølsanlæg
Kaffemaskine
Leje af grill
Køleskab
Slush ice maskine
Softice maskine
Rodeotyr
Sumodragter
Hoppeborge
Stofservietter
Stofduge
Scene
Mikrofon
Højtaler
Jukebox udlejning
Toiletvogn
Bestik
Fade skåle m.m.
Tallerkner
Porcelæn
Borde/bænke
Cafeborde
Cirkustelte
Innerlinning
Pagodetelte
Telte
Borde
Stole
Banquetstole
Service
Glas