Festudlejer.dk > Medlemmer > Festudlejning.com

Festudlejning.com

Festudlejning.com er det rigtige valg, når det drejer sig om mobile sanitære løsninger, såsom midlertidigt toilet og bad. Indbygget ægte jysk service til fornuftige priser. Vi udlejer til små og store arrangementer og events.

Festudlejning.com udlejer udover toiletter og bad også festivalhegn, billet- og kontorvogne, backstagevogne, køletrailere, gatorer og meget mere.

Festudlejning.com er med mere end 25 år i udlejningsbranchen en professionel samarbejdspartner, og vi kan stå for planlægning, transport og opstilling af udlejningsmateriellet.

Festudlejning.com fornyer løbende materiellet, så det altid er pænt og velfungerende. Vores nye toiletter og brusere er i moduler, dvs. ikke i vogne på hjul. Dette betyder, at vi kan have mere materiel på hver transport, hvilket for kunden betyder lavere transportudgifter. For brugerne af vognene betyder det, at de ikke skal op ad trapper for at komme ind på toiletterne, men kan gå direkte ind. Men vi udlejer selvfølgelig også toiletvogne, brusevogne og kontorvogne på hjul. Se hele vores sortiment på www.festudlejning.com.

Festudlejning.com dækker hele landet med udkørsel fra Varde, og har mange tilfredse kunder over hele landet.

Kontakt os for et tilbud eller hvis du har spørgsmål på tlf. 4032 5257 eller på mail ved at bruge knappen til højre.

Adresse:
Hammeren 8
6800 Varde

Telefon:
40325257

Email:
torben@festudlejning.com

Hjemmeside:
http://www.festudlejning.com