Alt til festen.dk A/S – Randers

Alt til Festen.dk A/S – Vi dækker Østjylland – Du dækker bordet.
Firmaet har mere end 50 års erfaring i at levere til fester i og omkring Randers. Vi har i 2002 etableret afdeling i Grenå og i 2003 i Århus. (Elgaard og Lystrup udlejning er overtaget pr. 1 jan. 2003), så vi nu dækker hele Djursland.

Vores mål er at sørge for at De får de ting, som er nødvendige, for at De får et arrangement der lykkedes, hverken mere eller mindre – også så De ikke føler, at De har fået noget unødvendigt. Vi giver desuden gerne råd omkring pladsforhold; det være sig både med hensyn til telte og i forbindelse med opstillinger i egne lokaler.

På www.alttilfesten.dk kan man se alt, hvad vi udlejer, samt få inspirationer til sin fest via eksempler på opdækninger. Der er også en miniguide til planlægning af festen. Samt oplysninger om, hvor meget plads, der kræves og hvordan man dækker op til de forskellige slags fester. Man kan desuden se, hvad der drikkes til hvilken type mad, plus meget mere.

Alt til Festen.dk A/S er også forhandler af de stærke og bløde Duni éngangsprodukter. Duni-dugene er bløde og falder pænt på bordet, og vi forhandler servietter og lys der matcher til dugene. Disse varer sælges i netop de mængder, som kunden skal bruge. På www.alttilfesten.dk kan man også se eksempler og anvisninger på serivetfoldninger.

Alt til Festen.dk A/S er landets førende udlejer af softice maskiner. Softice er en af tidens store hit både til firmaer og til private fester, f.eks. konfirmationer.

By: Randers Landsdel: Jylland

Varesortiment

Generator
Varmeplade
Køletrailer
Bordfodbold
Børnetog
Flagstænger
Ternede duge
Runde duge
Talerstol
Dansegulve
Salgsbod
Varmekanon
Lyskæder
Termokander
Lysestager
Pølsevogn
Gulve
Rød løber
Pølsekoger
Popcornmaskine
Varmeskab
Fadølsanlæg
Kaffemaskine
Leje af grill
Ovn
Køleskab
Slush ice maskine
Softice maskine
Stearinlys
Bordløbere
Papirservietter
Duni varer
Engangsduge
Stofservietter
Stofduge
Scene
Jukebox
Badevogn
Toiletvogn
Toilettrailer
Rustfrit stål
Sølv- og messingvarer
Bestik
Fade skåle m.m.
Kopper
Tallerkner
Porcelæn
Bænke
Barstole
Guldstole
Klapstole
Cafestole
Skalstole uden polster
Skalstole helpolstrede
Borde/bænke
Ståborde
Cafeborde
Runde borde
Aflange borde
Mastetelte
Pagodetelte
Telte
Glas