A-Udlejning

Hos A-Udlejning finder du et stort sortiment indenfor festartikler til udlejning, samt tilbehør. Vi er specialister i telste, og kan levere telte til alle former for fester og arrangementer, som f.eks. konfirmationer, bryllup, barnedåb, firmafester, studenterfester og meget mere.

Vi er veletableret firma, med lang erfaring i branchen. Vi mener dog bestemt det er vigtigt at man følger med tiden, og vi får derfor ofte nye impulser fra messer og vores samarbejdspartnere.

Vi kan levere telte, borde, stole og service på hele Fyn og Jylland. Har du behov for musik, kan vi også tilbyde jukebokse, og vil du “slippe nemt fra maden”, kan vi også sørge for både mad og vin fra vores dygtige netværksmedspillere, alt sammen både til privat og erhverv.

Er du i nærheden, så kig gerne ind i vores showroom, hvor du finder et telt på 6 x 6 m stående. Heri, er der dækkede borde, som viser en del af vores store udvalg. Du er altid velkommen til at ringe og bestille en tid, så du kan få tips og forslag til hvilket telt, samt hvilken opstilling af borde og stole, der passer til dit behov.

Vi har telte fra 36 m2 – 600 m2, og vi stiller altid selv teltene op og tager dem ned, når festen er slut. Opvasken tager vi også gerne med hjem, hvis det ønskes. Så er der blot tilbage at ønske god fest.

Kontakt os nu, og få et godt tilbud på din fest.

By: Odense Landsdel: Fyn

Varesortiment

Kandelabre
Ternede duge
Runde duge
Talerstol
Lyskæder
Rød løber
Barlys
Mobilbar
Popcornmaskine
Fadølsanlæg
Kaffemaskine
Leje af grill
Køleskab
Slush ice maskine
Bordløbere
Duni varer
Engangsduge
Stofservietter
Stofduge
Scene
Højtaler
Digital Jukebox
Toilettrailer
Rustfrit stål
Sølv- og messingvarer
Bestik
Fade skåle m.m.
Kopper
Tallerkner
Porcelæn
Bænke
Barstole
Klapstole
Cafestole
Skalstole uden polster
Skalstole helpolstrede
Borde/bænke
Ståborde
Cafeborde
Runde borde
Aflange borde
Specialtelte
Modultelte
Telte
Banquetstole
Glas